Om TeamStar

En sak som ger minnen för livet är ungdoms-SM i handboll. Vi på TeamStar är före detta spelare och ledare i den ädla sporten handboll så vi vet hur det är att delta i de olika SM-stegen och hur viktiga dessa minnen man skapar tillsammans är för sammanhållningen i laget.

Har ni, liksom vi, saknat USM-hoodien? Vi har nu tagit fram en hoodie i flera olika färger med en specialdesignad logga för USM som ni enkelt kan beställa i vår webshop. Där kan ni också göra den helt unik genom att själva välja till eget tryck såsom klubbnamn, efternamn, initialer eller nummer.

I shoppen finns också t-shirts till matchens lirare att beställa för de föreningar som är arrangörer. I shoppen har vi också lagt till en nyhet, en hoodie för dig som följer med till USM som stolt supporter. Även den kan specialdesignas med klubbnamn och övriga specialtryck.

Vi på TeamStar vet hur viktiga dessa minnen är och vi vet hur glad man blir över den där matchens lirare tröjan eller känslan av gemenskap när alla i laget bär likadana tröjor. Ännu mer gemenskap skapas nu när även medföljande supporters kan stoltsera i tröjor som visar att man hör ihop.